Een selfie van Harold Masselink genomen ergens in Juli 2015

Over Masselink

Harold Masselink

Mijn naam is Harold Masselink en ik ben geboren in Oktober van het jaar 1977. Oorspronkelijk kom ik uit het plaatsje Geesteren (ov). Via een korte tijd Utrecht ben ik in Almelo beland. Daar wonen we nu aan de rand van de stad om het het raakvlak met het platte land te behouden.

Ik ben al bijna de helft van mijn leven bij mijn vrouw Kirsten Masselink. Samen hebben we 2 kinderen: San en Mees.

San Masselink die in de verte kijkt terwijl hij aan het denken is
Een foto van San Masselink
Mees die naar de camera schreewt
Een foto van Mees Masselink.

 

 

 

 

 

 

 

WERK

Vanaf mijn 17e ben ik al gaan werken. Na veel ervaring in het land te hebben opgedaan heb ik mijn ideale baan gevonden in mijn eigen woonplaats. Als (pre-sales) CRM consultant bij BrixCRM krijg ik de mogelijkheid organisaties verder te helpen met het bedienen van haar klanten. Zie mijn LinkedIN profiel voor meer informatie: Harold Masselink

Als ik later op mijn leven terugkijk wil ik kunnen zien dat ik van invloed ben geweest op het ontwikkelen van talenten van een ander. Andere mensen aan hebben gezet het maximale uit zichzelf te halen. Het benutten van elkaars krachten. Genieten van de resultaten die zij bereiken, wetende dat ik daar een bijdrage aan heb mogen leveren.

Automatisering, het dwarsdenken en mijn communicatieve vaardigheden zijn de belangrijkste middelen die ik heb om mijn doelen te realiseren.

Specialties: Gedachten Architect, ICT, Automatisering, Problem Solver, Project Management.

Sport

Mijn hele leven heb ik al gesport. Als volleyballer, trainer en vrijwilliger veel tijd in de hal doorgebracht. Een slepende rugblessure heeft langzaam een eind aan mijn activiteiten met de volleybal gebracht. Mijn activiteit is nu beperkt tot het ontwikkelen van een WordPress plugin om de volleybal standen, uitslagen en het programma te kunnen weergeven. (zie ook de pagina: nevobo-feed.