Meisje rust uit op een foam-bord

Vlaskoel koffie: Brrrrrrr

De oudste van me heeft zwemles, dat geeft me mooi de tijd om een bakkie te testen. Ik heb de machine al gezien. Dit beloofd niet veel goeds.

Vlaskoel koffie

Voor degene die het niet weet:  De Vlaskoel is een zwembad. Misschien had je het geraden aangezien ik ergens naar toe moest vanwege een zwemles.

Wij zitten in de levensfase waarbij er continu buitenschoolse activiteiten zijn waar je niet onderuit kunt. Zwemles, vriendjes spelen en sporten. Als je pech hebt komt er nog fysio of logopedie bij. enfin….Ik zit in de kantine van een zwembad.


Ik ga voor een koffie want ik heb al behoorlijk wat cappuccino’s beoordeeld. Eigenlijk wilde ik een cappuccino bestellen want zoals al aangegeven heb ik de automaat al gezien. Dit is zo’n automaat de letterlijk een kopje vol spuugt. Je druk op de knop, er klinkt even ‘BRRRRRRRR’, en het kopje Vlaskoel koffie is klaar. Niet malen, opwarmen etc. Je kopje wordt echt vol gespuugd. Toch blijf ik bij mijn besluit. Koffie it is.

Verstand op nul en gaan

Ik kijk naar hoe mijn zoon van een startblok af springt en door een gat onder water moet zwemmen. Links van me staat de koffie te wachten. Ik twijfel of ik er überhaupt wel aan moet gaan beginnen.

Ik stel het niet langer uit en besluit het doen, maar na mijn eerste slok Vlaskoel koffie heb ik er al spijt van. Deze koffie smaakt zoals het geluid dat de machine tijdens het zetten maakt: Brrrrrrrrrrrrr. Het spijt me, maar hier doe je niemand een plezier mee. Misschien is heb ik iets gegeten wat de eerste slok sterk heeft beïnvloed. Ik neem nog een slok……Helaas.

Deze Vlaskoel koffie bestel ik nooit weer. Dit is (gelukkig maar) €1.60 zonde geld. De volgende keer de cappuccino nog een keer proberen. Als die ook niet voldoende is stuur ik mijn vrouw de volgende keer weer naar de zwemles.

 

 

0 comments on “Vlaskoel koffie: BrrrrrrrAdd yours →

Geef een reactie