MST Ziekenhuis Voorzijde

MST Enschede: Echt slootwater

Niemand gaat voor zijn plezier naar het ziekenhuis. Ook voor de koffie hoef je het MST niet te bezoeken. Dit was de ergste koffie ooit.

Medisch Spectrum Twente (MST)

Ik vind het vervelend om iets negatiefs te moeten zeggen over het MST terwijl ze medisch gezien echt puik werk hebben geleverd. Ik heb diep respect voor de mensen die er werken. Zoveel schouders waar elke dag weer een zware taak op rust. Hoe kun je zo’n taak uitvoeren terwijl deze koffie wordt geschonken. Of hebben zij andere koffie….

MST Koffie

Voor de duidelijkheid: We hebben geen koffie gedronken in het restaurant, maar in een van de familie/rust kamers op een afdeling.

Koffie van het MST Enschede
Koffie van het MST Enschede

Als we kijken naar de kopjes dan nodigt het niet direct uit een slok te nemen. Je zou kunnen denken dat je de thee te lang hebt laten trekken. We hadden keuze uit koffie ‘gewoon’ of ‘mokka’. We hebben beide geprobeerd en bijna geen verschil kunnen ontdekken. Dit kwam misschien omdat onze smaakpapillen van angst naar binnen schoten  om na de eerste aanraking met het vocht geen smaak meer af te hoeven geven.

De geur van de koffie is ook niet echt aangenaam en het glaasje ziet er uit alsof er net nog een plasje in is afgeleverd. Ik wilde het MST nog een kans geven door een tijd later nog een keer een kopje te proberen. Het resultaat was niets beter. In de smaak was geen ‘koffie’ te ontdekken.

Koffie van het MST Enschede
Koffie van het MST Enschede

Conclusie

Ik kan niet anders dan deze koffie het laagste van het laagste geven. Als je toch in het ziekenhuis moet zijn, dan vind je geen troost in je bakkie. Misschien dat de smaak onder invloed van medicatie nog meevalt, maar als bezoeker is water/thee verreweg de beste optie. De koffie krijgt nog steeds een redelijke overal score vanwege de prijs. Hij was gratis en dat is maar goed ook. Hier zou je nooit geld voor moeten vragen.

Nogmaals: geen kwaad woord over de mensen die er werken of de zorg die wordt geleverd. Maar als er weer een aanbesteding van koffie komt, dan raad ik ze aan over te stappen op iets anders.

 

 

0 comments on “MST Enschede: Echt slootwaterAdd yours →

Geef een reactie