Intratuin verrassing

Intratuin: Cappuccino grande

Er zijn een paar winkels waar ik liever helemaal niet kom. Ik heb bijvoorbeeld een gruwelijke hekel aan tuincentra.

Intratuin

Ik hou er niet van om in een glazen bak rond te lopen waar het meerendeel van het spul wat te koop is voor de tuin is bestemd. Ik heb geen groene vingers en die ga ik ook nooit krijgen. Toch ben ik naar de Intratuin geweest. De reden was simpel. We zijn op zoek naar een nieuwe hangmat. Wie wil er nu geen hangmat?

 

Het aanbod van hangmatten viel behoorlijk tegen. Ik stond dus voor niets te zweten in een omgekeerd aquarium. Gelukkig hebben ze een koffiecorner waardoor de trip niet helemaal voor niets hoeft te zijn.

Cappuccino Grande

De kinderen doken de speelhoek in waardoor ik samen met Kirsten in alle rust aan een van de hoge tafels plaats nemen. Er werd geadverteerd met de ‘eerlijke koffie’ dat is positief. Toen ik wilde bestellen twijfelde ik even tussen een gewonen of ‘Grande’ cappuccino. Een blik op de kopjes leerde me al snel dat een ‘gewone’ Intratuin cappuccino eigenlijk te klein is. 2 Grande cappuccino’s dus. De prijs weet ik niet precies meer.€2.80 uit mijn hoofd. Ik vond het wel mee vallen.

Intratuin cappuccino grande
Intratuin cappuccino grande

Het koekje ontbreekt, de lepel is krom en ze zijn de cacaopoeder, die wel degelijk klaar stond, vergeten. Nu maakt me de vorm van de lepel niet zo heel veel uit en ook de cacaopoeder kan me gestolen worden. Zolang de koffie maar goed is.

Verrassing

Ik discuseer met Kirsten over de structuur van het melkschuim. Deze is erg fijn en goed van smaak. Als ik even in de schuim blaas zie ik een donkere grotere bel die ik niet helemaal begrijp. Ik tik er met de lepel tegen aan maar hij breekt niet. Huh? Als ik hem op de lepel probeer te scheppen komt wordt er veel meer zichtbaar.

Intratuin verrassing
Intratuin verrassing

In mijn cappuccino zit een deel van de koffie uitloop. Ik ben een beetje verbaast hoe dit heeft kunnen gebeuren. Mijn analyse is dat het een reserve onderdeel betreft dat in een kopje werd bewaard. Enfin, ik ben terug gegaan naar de balie waar ik direct, met excuses een nieuwe Intratuin cappuccino kreeg. Wederom zonder cacaopoeder….dat wel.

Beoordeling

Eindelijk kan ik de koffie echt beoordelen. het schuim was goed van smaak. Deze was niet van poeder dat door de automaat tot melkschuim gefabriceerd, maar bestond uit echte melk. De koffie kwam ook lekker door. Stevige bittere smaak zonder een vieze smaak achter te laten. Ik houd daar erg van, want als ik koffie drink wil ik het proeven ook. Het komt niet vaak voor dat ik vind dat een koffie zich in de cappuccino goed staande weet te houden.

Ik wil deze cappuccino wel vaker, maar ik heb nog steeds een hekel aan tuincentra

Ik heb geprobeerd rustig te drinken, maar voor ik er erg in had was de kop leeg. Misschien is een grande toch niet groot genoeg. Deze cappuccino is erg lekker!

Als ik het laatste melkschuim uit het kopje lepel kom ik tot de conclusie dat ik een probleem heb. Als ik deze cappuccino nog vaker wil drinken zal ik vaker naar een tuincentrum moeten gaan. Wat een vreselijk dilemma…….

 

0 comments on “Intratuin: Cappuccino grandeAdd yours →

Geef een reactie