De zweefmolen in Plopsaland Indoor Coevorden

Plopsaland Coevorden cappuccino

Als je een dag met de kinderen naar Plopsaland indoor in Coevorden gaat dan moet er ook een kopje koffie worden gedronken.

Plopsaland Restaurant

Na een tijdje rond te hebben gelopen besluiten de kinderen naar de speelboom gaan terwijl Kirsten en ik plaats nemen op het terras van het Plop restaurant (ze zetten inderdaad overal Plop voor). Op het moment dat mijn stoel aan schuif en Kirsten naar de balie loopt ‘upgrade’ ik de bestelde koffie naar een cappuccino omdat ik eigenlijk verwacht dat de koffie bijna niet weg te krijgen zal zijn.

Even laten komt ze terug met 2 koppen cappuccino. Als ze gaat zitten vraagt ze met grijns hoeveel dat ze dacht dat het koste? Na wat gokwerk geeft ze aan dat ze €3,09 per kop vragen. (en dan hebben we het niet over een grote kop)

Kopje cappuccino bij Plopsaland Coevorden
Kopje cappuccino bij Plopsa Coevorden. (er waren al een paar slokken genomen voordat de foto werd genomen)

De Cappuccino

Als de kop voor me staat valt het me eigenlijk al mee dat het niet in een (plastic)beker werd geserveerd. We krijgen een stevige kop met een dikke wand en een ditto schotel. De kop is niet erg groot, dus de inhoud valt wel wat tegen.

De verwachting is dat de smaak geen €3 waard kan zijn, dus met mijn eerste slok begon de koffie al aan een behoorlijke achterstand. Als de koffie zijn weg door de melkschuim heeft gevonden is de achterstand al weggewerkt. Dit is wel goede koffie. Uiteraard nog steeds uit een volautomatische machine , maar de balans melk/koffie was goed! Tijdens de afdronk bleef een lichte hazelnoot smaak hangen.

Misschien was de Cappuccino wel het enige rustmoment tussen de schreeuwende kinderen en de geluiden die attracties maakten en heeft dat mijn oordeel beïnvloed.

Al het ongemak tijdens het drinken kwam door de houten Plopsaland (kabouter)stoelen op de ongelijke ondergrond. Over de koffie kon ik niets anders dan tevreden zijn. Toch heb ik het maar bij 1 kopje gelaten. Voornamelijk vanwege (toch) de absurde prijs.

 

0 comments on “Plopsaland Coevorden cappuccinoAdd yours →

Geef een reactie