ballenbakballen

Avontura: Cappuccino met cheesecake

Soms heb je even tijd nodig voor jezelf. Heerlijk! Maar ja, je hebt nu eenmaal kinderen……

Avontura

Er zijn gelukkig oplossingen waarbij je zelf rust krijgt, terwijl de kinderen helemaal los kunnen gaan. Sterker nog: Tijdens je rust moment kun je ook nog van je kinderen genieten. Die komen af een toe wat ranja halen om vervolgens snel met een brede grijns weer in een van de speeltoestellen te verdwijnen.

 

Avontura is een binnenspeeltuin gevestigd in de Twentehallen. Een van de hallen is omgetoverd tot een waar kinderspeelpaleis.

Avontura Twentehallen
Avontura Twentehallen

Omdat de sporthal groot is en de tafels voor de ouder in het midden zijn gepositioneerd is het overzichtelijk terwijl er voldoende rust te vinden is. Dat is als je tenminste niet onder de boxen gaat zitten, of te dicht bij de caravans. (Daar zit een zoemer in). Voor de ouders ligt er genoeg leesvoer en er is er gratis wifi beschikbaar om je digitaal te vermaken. Versnaperingen kunnen bij de centrale bar worden gekocht.

Cappuccino ala Avontura

Bij de binnenkomst had ik het bord als gezien: Hazelnut Coffee with Cheesecake. Ik vraag me altijd af waarom het in het engels moet. Waarschijnlijk om het beter te laten klinken. Aan de andere kant maakt het niet uit aangezien de gemiddelde leeftijd niet boven de 15 uit komt. Het merendeel van de bezoekers (waaronder een x-aantal ouders) zullen alleen maar naar het cheesecake plaatje wijzen om aan te geven dat ze het graag willen hebben.

Avontura cappuccino

Ik heb mijn bestelling iets van het bord laten afwijken. De cheesecake niet met Hazelnoot koffie, maar een cappuccino. Ik moet er € 3,95 voor afrekenen. Een snelle blik op het bord leert me dat deze koffie los €2,20 kost. Goed! Veel tekst voordat het over de koffie gaat; en dat heeft een reden. Ik ben zo opgegaan in de cheesecake dat de koffie me helemaal niet meer bij is gebleven!

De koffie zal ik dan ook niet beoordelen, simpelweg omdat ik door het kwarktaartje dus te afgeleid was om aantekeningen te maken. (Dat zal ik de volgende keer dus echt moeten doen!)

Ik kom er wel een keer terug als ik weer even rust nodig heb….