Mitsubishi Outlander PHEV MY2016 - Rechts Voor

Mitsubishi Outlander PHEV MY2016

Wachten duurt altijd lang als je iets graag wilt hebben. Ik heb echter geluk dat mijn auto bijna een maand eerder binnen komt dan verwacht.

Mitsubishi Outlander PHEV

De meeste reacties op deze auto zijn negatief vanwege het feit dat er veel mensen zijn die het niet zo nauw nemen met het elektrisch rijden. Is het afgunst of het daadwerkelijk zo? Hoe kan iemand beoordelen of de bestuurder daadwerkelijk de auto netjes aan de laadpaal zet?

Ik ben in ieder geval van plan zoveel mogelijk elektrisch te rijden. Zoals ik nu ook met mijn Toyota Auris Touring Sports al doe. Ik wil met de Mitsubishi Outlander PHEV veel betere resultaten in verbruik boeken.

Uitvoering

Mijn oog is gevallen op de Mitsubishi Outlander Instyle Polar White. Ik vind de nieuwe grill (of dynamic Shield zoals ze het zelf noemen) erg mooi uit komt als de auto wit is. Naast een verwisselbare trekhaak heb ik als optie alleen de chromen handgrepen in de portieren genomen. Alle typeringen wil ik graag van de auto af hebben. Een luxe kentekenplaat gaat de auto helemaal af maken.

Levering

De levering van mijn auto was gepland voor November 2015. Van de garage (http://www.benniewilmink.nl/) had ik al begrepen dat de auto eerder geleverd zou worden. Afgelopen week zag ik toevallig een trailer met nieuwe Mitsubishi Outlander PHEV’s bij de garage staan. Ik wilde er snel langs om te kijken hoe de auto er echt uit zou zien aangezien ik hem vanuit de folder heb besteld.

Toen ik vandaag ging kijken was mijn verrassing nog veel groter. Het was mijn auto die afgeleverd was. Uiteraard zal hij nog “aflever klaar” moeten worden gemaakt. Ik kan niet wachten.

Foto’s en Video

Ik heb snel een paar foto’s kunnen maken. Ze zijn niet (allemaal) helemaal scherp, maar dat maakt me niet veel uit. Het is voor mij de voorpret die is begonnen.

 

 

0 comments on “Mitsubishi Outlander PHEV MY2016Add yours →

Geef een reactie